MANİSA / SARIGÖL - Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nuran Küçükler'in koordinatörlüğünü yaptığı "Never Be Silent Never Ve Thursty"(Susmayacağız Susamayacağız) isimli eTwinning projemiz kapsamında öğretmenimiz Nuran Küçükler ve projede görev alan öğrenciler , yaşadığımız yerde su kullanımı ve suyu korumak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Sarıgöl İlçe Tarım Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdiler.Ziyaret esnasında öğrencilerimize desteğini esirgemeyen ,verdikleri bilgilerle öğrencilerimizi bilgilendiren Yüksek Mühendis Uğur TOSUN ve Yüksek Mühendis Ahmet Aksoy'a teşekkür ediyoruz.

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 15:42 - Görüntülenme: 32